helg, helg, helg...

Ännu en awesome helg, jävla bra grejer asså, dock en del stress, det sög lite.
Men nu...

Fredagen började med att ingen sjuksköterska tog 7 ml blod från min kropp och det var ju bra, har fått nog av blodtjuvar på ett tag. Började vid 12, men åkte till skolan en timma innan jag behövde för att lämna lite paket och lite plugg och lite chill och lite objekt för stirrande tanter (de tyckte jag var helt jävla sjuk i huvudet, som chillade solen i t-shirt)

At the school, matte, samhällsprov, engelskaredovisning (sög kuk), stress, leta efter påse, hittade ingen, fy fan så jävla surt för Jasmins kompis, fixa folköl och LM Red Label.
Åkte sedan hem, gjorde en fehee-e-tt god pizzadeg och chillade och stressade och chillade igen. Småttingarna E, F och A kom till mig vid 7 och vi drog ner och bastade.

FY FA-AN asså!

Det har seriöst ALDRIG varit så sjuhuhuukt jävla härligt att basta, basturuset var typ 4-5 gånger bättre än den bästa nikokicken någonsin och det höll i sig i typ en kvart!!! Ingen av er dödliga förstår väl detta, men det var heeeelt galet bra.
Follar och starkisar nere vid bastun och jävligt värda människor, kan knappt bli bättre!!!

Vi drog hem till mig och Elin hälsade på. Vi bakade världens godaste pizza, sjuhuukt mycket ost och svamp och ugnen och biten och gommen och smaken och känslan och drömmen.
Fridis hade också bakat morotskaka som till och med var BÄTTRE än pizzan!! Morotskakan förgyllde kvällen och min mage var så full att jag nästan ramlade omkull.

Vid halvelva drog Ellen hemåt och strax därefter drog vi hemifrån med. Fridis och Andreas gick hem till F och jag och Elin gick till dämmet och chillade och drack öl och rökte och regnade och frös.
Efter ett tag gick vi till henne och kollade på två filmer, sen somnade. 

Dagen efter hade Elin dragit och kvar fanns jag och Elins underbara mamma. Vi snackade lite konst och foto och lite annan kulturivitet och sedan gick jag hemmåt. Det snöade.



Ellen, staden.
Vi, hon och jag, köpte jacka, eller hon bestämde och hjälpte och var lite salesment-tjej och jag betalade. En svart vårjacka av tyg blev det och det finns en skattkarta i den!!!

Vi gick till Fröken Olsson och delade en kaffe och rökte lite och så och sen pratade vi massa, om saker mellan himmel och jord, precis som man brukar göra.
Jävligt mysigt och Ellen är grym idag åker LillAdde till fjällen och kvar blev jag.

Jag gick av på Partilleperrongen, träffade Mitzi. Vi snackade lite.
Drog mig bortåt ett gärde och knäppte lite vårbilder.



Earth Hour.
Jag gick ut och fotade och fann ett kolsvart Tollered, så när som på några idioter som inte ville förstå.
Knäppte lite häftiga grejor och jobbade en del med det gula ljuset från gaslyktorna, fast gatlyktorna då.
Ni kommer se. Ni kommer förstå.


No Country For Old Men
Elin kom över när jag kommit hem och vi tittade på en actionvästernkomedifinrulle. Den var sjukt bra, vi åt chips.

Plötsligt ljuder The Struggle Continues och jag trodde det var arvid som spelade lite musik, men det var min lur.
Fridas mobil hade ringt mig 3 gånger och utanför på min trottoar stod tre flickor. Jag och Elin gick ut och snackade lite med dem. Plötsligt gick jag in och hämtade 7 öl och flickorna fick 5 stycken och jag fick 2. Fast senare skulle det visa sig att jag hämtade 3 stycken till, till mig.

Vi rökte, drack, lyssnade på musik och sedan vinglade vi lite på gatorna. Det var mysigt och jag gick runt och skvätte lite revir i vår by. 


Vi hamnade hos Filippa och jag drack Grappa (tror jag). VI pratade lite och jag visade upp min tvättbräda/ölmage och vi pratade lite till. Sedan körde hon ut mig och Elin på gatan. Vi hamnade hos mig och vi tittade på filmen tills jag somnade av ren utmattning. Klockan kan ha vart halvfem.


Vaknade lite imorse och ingen bakis, fast jag tackade nej till att övningsköra och pappa frågade om jag var bakis och jag sa nej och fnissade lite.
Vi åt familjefrukost och pratade lite politik och sånt, det var bra.
Resten av dagen har försvunnit och nu är klockan fem, tror jag. Jag har fipplat fram och tillbaka lite med tiden idag. Visste inte riktigt vart man skulle ställa klockan, om det var fram eller tillbaka, 1 timma, halvtimma, minut, tillbaka?
Pappa hjälpte mig och nu är jag hungrig. Här kommer lite bilder, snart skall jag färga håret. 


Massa kärlek till mina vänner
jag älskar er och det är oftast ni,
som ger mig hopp.


E



Våren hälsade på






På fredagen & lördagen 
såg jag dubbelt ibland








denna gång,
var den absolut sista gången
som du svek mig,
ta mig för givet och 
jag är för dig
förlorad. 

  

she is special

Ledig idag, har chillat, pluggat, hämtat mina ospräckta öl i skogen, lyssnat på sjukfet musik och annat soft. 

Anledningen till att ölen skulle vara spräckta, var att dom, som sagt var, låg i skogen och i skogen är det minusgrader. När öl (eller annan vattenbaserad vätska) går under nollpunkten, fryser den och som vi alla vet, utvidgas vätska när den fryser och därav skulle den utvidgas såpass mycket att den skulle knäcka burken när den vidgas. När ölen sedan tinas, sipprar den ur genom sprickorna som ölisen bildat. 

Men jävligt smart, som jag är, så lade jag alla öl i min ölgrotta och täckte över allt med massa löv, som antagligen isolerade dom, vilket hindrade dom från att frysa. För att fira detta, satte jag mig i solen och knäckte en Heineken, seriöst, så jävla bra!
Är fett glad för att de är välbehållna, även om de inte var många. Har nu 22 kvar och hoppas de kommer räcka länge.

Ska fortsätta plugga nu och antagligen skejta ikväll, feeeehett soft asså.

Här kommer lite bilder när jag sitter och snyggar mig i solen, hehe nej..








københavn

Helgen har varit riktigt fet. Inte det här vanliga, nya grejer, jävligt bra.
Fredagen.
Allt började med att en sjuksköterska tog blod från mig, klockan 7 på morgonen och jag kände mig sådär.
I två timmar och en halvtimma, satt jag, i väntan på vadå och lärde mig saker om Jason Michael Bosak Robinson Diakité, för att sedan ha en liten föreläsning på engelska, vilken tyvärr inte blev av.

Ingen engelska och vi åkte och fixade folköl och chillade, Jasmine.
Kom hem och käkade awesome god mat, joei kom över och vi drog ner till bastun. Ville kom dit och vi bastade väl i två timmar kanske, sjukt soft, bra grej att träffa Ville igen. Folköl, cigg och... dragon?! vafan... 
Vi kom bara upp i 70 grader och det var väl 3-4 grader i vattnet, sådär faktiskt. Bastu är så sjuhuukt nice!

Joei fick springa och jag och ville gick strax efter, snackade lite och sen drog jag hem och sov.

Lördagen.
Klockan halv7 gick jag upp, käkade och kokade kaffe. Halv8, väckte jag pappa och tvingade iväg honom att köra mig till Floda, med ett stopp vid bastun där jag glömt mitt halsband. Tog tåget till staden och väntade på centralen, läsandes Che, i väntan på Joel och Ellen.
Halv10 åkte tåget och vi lämnade efter ett tag Sverige, vi pratade, drack kaffe och musik. Go resa.
Klockan 1 gick vi av och flummade runt på ströget en stund, hälsade på Urban Outfitters och Footlocker, tappade INTE bort oss, fotade och käkade sedan, på det oerhört exklusiva och exotiska Burger King. 

Efter det gick vi mot Cristanhavn och sedan fortsatte vi mot Christiania...
Christiania var något bland det bästa jag sett. Allting var så sjuk jävla fint, det var målningar och haschrökande människor överallt, jävla fina hus, små, smått primitiva, dock mysiga hus. Gick runt och kollade lite en stund och satte oss på Månefisken Kro, där polisen hade gjort 6000 väpnade tillslag sedan 2004, jävla bra grej.

Inne på krogen satt människor och rökte, drack kaffe och te i glas, var vackra och pratade. Ville fota hela tiden, men christianierna blir fett sura och det fanns skyltar inne i Christiania som visade att man inte fick fota. Det blev väl någon bild, men annars var vi respektabla turister. Månefisken Kro, var sjukt vacker och allting var så jävla bra.

Vi drog oss sedan tillbaka mot centrum och upptäckte till förfäran att netto stängde vid 5 och att vi därför skulle vara tvungna att köpa alkoholen på SevenEleven, vilket blev betydligt dyrare. Det sög lite, men den grymma dagen gjorde att det inte betydde så mycket. Vi hoppade på tåget vid 7 igen, efter att inhandlat lite alkoholhaltiga rusdrycker, inte mycket, men lite grann.

Hemresan var soft och rolig med, dock inget kaffe och väl hemma i Sverige träffade jag på Emma och Arvid. Snacka lite med dom på resan hem och somnade nästan direkt när jag kom hem, sjukt jävla trött. 

Idag har jag varit inne i staden, vart på Kviberg och låst upp en mobil jag fick av Elin, skitbra grej, eftersom jag nu har täckning hela tiden hehe. Träffade Joel och Ellen en kort stund och sedan drog jag hem igen, kanske ska till Filippa sedan, borde plugga som fan, så jag får se. Arvid gör pizza och det är fa-an inte dumt alls asså.

Peace and Love to 
my friends and worth people
Tack Ellen och Joel, för helgen <3

Christiania



Bakom murarna finns Christiania, the freeeeedom yaman!


Ellen och Joel, Torvegade


Vælt Regeringen, Christiania


hehe gubben, rougen syns inte, vi åkte tåg


Bloggen är asseg, så jag kan inte ladda upp fler bilder, finns på bilddagboken, herrkartoffel
Tack för en asfet dag!






vi skrattar gott och läser högt ur exportstatistiken

Dagen har inte bara varit fin,
den har också varit härlig, epic och bra skit.

Egentligen skulle jag väl ha pluggat, men fan det blev inte så och tur är väl det,
då dagen istället spenderades i vårsolen med Jaz. FA-AN inte dumt faktiskt, 
det var ju ett jävla tag sedan vi sågs på riktigt, att inte bara snacka utan att även också TAAALA!!

Sjukt soft var det iallafall, men saken är väl den att jag har rökt på tok för mycket de senaste dagarna,
och det är ju inte så jävla dumt egentligen. Vart jag vill komma, vet jag inte riktigt, men vad gör väl det.

Jasmin är en riktigt bra kvinna och jag sörjer lite över att vi aldrig ses längre,
men kanske att det inte bara är värmen och glädjen, som kommer med våren,
utan fina människor också.

Vid halvsex drog jag och repade och det var SJUUHUUUKT nice, visste väl inte riktigt hur det skulle gå,
då Sven för första gången skulle vara med och han kan ju vara fett aggressiv...

Men det gick jävla bra och han fick endast EN GÅNG, mord i blicken, 
då de koola metalbarnen kom in och störde för tredje gången. 
Jag satte ett grymt gött solo och jag blev så glad heh

Anyway, till saken våren är så sjukt härlig och den skrämmer bort min kyliga deppighet.

Kärlek och respekt
till vänner och värda männskor,
ni får mig att fortsätta gå framåt
peace out.

jazgurl


håret,


oskr





el música

Pappa:
Det är fan inte lätt att växa upp...

Jag kan inget annat än hålla med, 
men det löser sig min vän och du har mitt fulla stöd, det lovar jag.

Musiken ger mig tro, den inger hopp och kärlek!! 



epic helg

Helgen har verkligen varit grymt bra, även om jag surade ihop lite på lördagen, men det löste sig!!

På fredagen drog jag och Elin först hem till sanna och så, sen till Norsesund, där Elins heliga faders band, Ya Ya Men, spelade. Sjukt bra grejer. Verkligen, vissa låtar var jag helt lyrisk, jag rös liksom, det var verkligen helt galet... 
Gitarristen i bandet bad mig fota bandet när de spelade, med hans kamera, och de flesta medelålders män och kvinnor i vår by Tollered inklusive Jasmin, vet ju hur det ser ut, eftersom jag fotade pappas band också hehe. Denna gång var jag dock betydligt nyktrare. Men vad fan hjälpte det? Ljusförhållandena var allt annat än gynnsamma och nu efter att ha kollat igenom bilderna, drar jag slutsatsen att bilderna blir bättre när fotografen har alkohol i blodet.

Inget att sörja över, då bandet ändå var så galet bra. Fick en cd av Ingo också. Sjukt nice. 
Drog väl hemmåt vid halvett eller så och vi orkade inte dra till Sanna igen.

I lördags drog jag in till staden för att träffa Jasmine, och hoppade ur bilen klockan HALVETT på Hising Island, där Arvid skulle göra en tenta. Jag promenerade runt lite på Hisingen och fotade analogt (asfett) i väntan på att Jasmine skulle pallra sig in till stan. Tråkigt nog fakkade allting upp sig och Jasmine kunde plötsligt inte träffa mig, jag blev ganska sjukt jävla sur och borde blivit ännu surare om det inte hade vart en, i övrigt, så jävla bra dag. 

Japp, så jag drog hem igen, var hemma i två timmar, 3-5 och åkte in för att möta Jasmine igen vid sex när hon fixat lite stuff åt mig. Vi träffades, stressade, åkte buss och sedan åkte jag till Mitzi, fett synd. Hade inte bangat spenda lite mer qualitytime med jazzzzz. När jag kom till Mitzi började jag och vi knäcka follar och titta på melodifestivalen. Jag fattade mest ingenting, men fel låt vann tydligen. Sjukt soft kväll asså, Sven, Mitzi, Elin, Inka och lite Sanna fanns där, grymt bra kväll. 

Idag vaknade jag upp utan minsta huvudvärk, glad och så. När jag gick upp, stod Mitzi och Elin och stekte pannkakor!!!! Sjuuuuhukt vad glad man blir när man hittar två toppenkvinnor som gör riktigt kvinnogöra? Laga mat åt männen. Sven vaknade sen (rimmet) och blev antagligen lika glad som jag. Vi satt ute i vårsolen och åt pannkakor och allt var så sjukt fint, mysigt och så. Seriöst dom goaste pojkarna och flickorna som finns. 

När jag kom hem, jobbade jag med väggen, den är näästan helt färdig nu och det är så jääävla bra, nästan lika fint som folköl. Sedan drog jag och pappa ut och övningskörde, grymt nice, det gick bra och jag är gaaalet bra på att köra heh.

Sedan pysslade jag med inredningsuppgiften, borde vara kul, men det sög ganska hårt. 

Nu ska jag sova feheett mycket,
godnatt och puss,
kärlek och respekt till mina finaste vänner,
det är ni som gör mig

Blev nästan farligt glad av att se Sven,
mötet resulterade i en hel del nattliga aktiviteter.


ÄLIIIN, VÅRSOLEEEEN!!


orkar inte ladda upp fler bilder nu, kanske kommer sen, pus

paz el mundo, es lo que quiere y necesita




60-talets största hjältar är som mest döda, när vi mest behöver dem, vilket är nu... 
Vi behöver dem i en genomfalsk värld, som denna.



älska mig

hon skriver: älska mig 
i dammet på pianots lock och går
och jag älskar hennes fingrar 
när jag ser vad det står


Vilka är kring mig?

Kvällen igår var SOFT!! Trodde väl från början att det skulle bli segt att inga kunde vara med, att bara jag och Gittan skulle leka, men INTE DÅ! Jag och Gittan har alltid fett me tjockt och Joei hälsade ju senare på. Att vi inte pallade dra till Alingsås var väl ganska nice. Det var härligt på något sätt, att dricka folköl och liksom inte bli jobbigt packad och folköl är ju fanimig det finaste som finns. Vi satt och rökte i mitt växthus, fett soft asså, kan säga att det verkligen inte är sista gången jag hänger där, sjukt nice! 

I sommar kommer dagsvärmen hänga kvar i växthuset när natten, mörkret kommer och jag kommer kunna spendera mycket tid där. Sommaren är närmare för varje dag, timma, minut, sekund, som går och vi börjar hitta lite vårtecken. Solen tittade fram häromdagen till exempel och jag har sett några bdb-töntar, s.k. "Fotografer", som lagt ut bilder på vårblommor som de tagit. Kommentarerna är typ "Nice Pic", "Åååh Våren kommer, så hiiiimla fint" osv. Jag orkar inte sån skit så blommor kan ni glömma att få se. Dessutom har min DjävulsAllergi börjat och jag kukar våren nästan mer än jag kukat vintern, FY FA-AN asså, det är fett osoft att vara människa.

I morse vaknade jag upp lite bakis, vilket är jävla stört, eftersom jag inte drack speciellt mycket. Jag hängde kvar hos Elin en stund, spelade på hennes nya gura, drack sjukligt gott te och kollade på film, sedan drog jag mig hemåt och träffade Arvid. Självklart började fanskapet bråka med mig och jag ORKADE verkligen inte, så jag puttade omkull honom. Han blev sur.
Jag har sedan segat hela jävla dagen fram till typ 6, då jag tvingades följa med på en jävla middag som var ganska pain, eftersom människorna där, helst pratade Melodifestivalen och Let's Dance. Jag ville mest dö, fick huvudvärk och massa god mat. Utan maten hade jag tagit livet av mig. 
Vid 9 fick jag dra därifrån och gick hem, gjorde min awesome choklad: Bryt två-tre rader choklad i små bitar och häll över varm mjölk, sedan låter man choklade smälta, AWESOME!

Snart skall jag titta på Pulp Fiction eller Slumdog Millionaire, får se hur jag gör, är KEUKIGT trött så jag får se. Kvällen igår var grym, tacktack.

Kärlek och respekt, till mina älskade människor, 
ni behövs när min allergi är som värst,
puss oskr

För att visa hur nice Köpenhamn skall bli,
lägger jag upp följande bild, som heter "København"


fett färsk dag

Sjukt soft dag, man... 
Har haft studiedag idag och hängt med Ellen mest. Fikade på Da Matteo, deras Caffé Latte Choklad, hade seriöst fan kunnat dö, eller iallafall kunnat döda, för den, så sjukt jävla god. Vi gick till Weekday och jag hittade ett par assjyssta jeans för 100 spänn, Ellen är grym att kolla på kläder med, hon är lätt mannen asså och att hon dessutom skall sy upp dem för mig.

Det är HELT jävla sjukt, de två senaste gångerna jag har varit inne i affärer för att köpa kläder har det vart soft och jag har inte fått min vanliga trängselångest, där att svettas, få panik och allmänt hata affären, alla människor i den och tillståndet, inkluderas. Det har varit liksom helt okej, fett tomt med människor, ingen kö och sköna priser, fan det är sjukt läskigt. Kanske att jag håller på att förvandlas till en ordinär, jävla konsumtionsmänniska. Någon måste rädda mig därifrån.

Efter klädaffärerna, drog vi upp till utsiktsplatsen vid kungshöjd, med kaffe och lucky strike, yäh. Sjukt fint, soft och vårväder, kallt, men ändå vårigt. 

Börjar få lite pepp och tro på livet, nu när våren kommer.
Kärlek till alla värda människor, ni behövs,
puss oskr


E:


E:


Vår, Göteborg:


Västeråset

Hej mina kära låtsasvänner, detta inlägg tillägnat åt Alfred.

Helgen spenderade jag i Västerås och det var verkligen bra. På vägen upp tänkte jag att det kanske skulle bli lite stelt och svårt, eftersom jag inte hade pratat med Moa på typ 4-5 månader. Men eftersom hon var så överdrivet grym, så vare fääärskt nice.

Vi gjorde mest ingenting, typ pratade, sov, tittade på film, jag sov, fikade, fotade, pratade, snackade, såg två RIKTIGT bra filmer; Almost Famous och The rules of CiderHouse (typ), åt, rökte, hängde med Simone. Efter att ha kollat igenom bilder som Moa tagit på mig, var jag ganska liquid också.

Men det var grymt bra som det var och jag sov till 3 för första gången på typ 2 år, helt stört, borde fett sluta bestämma saker på helgerna och bara sova. Vi lärde känna varandra och resan och Moa, lyckades döda, eller fick mig iallafall att glömma, min vardag. Självklart fanns den kvar när jag kom hem, men Moa gjorde nog allt lite mindre grått, precis som Frida sa...

Nu har jag svarat på en liten folkpartists liberalismkommentar och fnissat lite åt naiviteten, jag har ätit och skall snart repa med min kära herr A.

Bilder från helgen:

Töreboda Station, väntade på tåget här i två timmar, ganska värdelöst.



M:


S:


Tunel:


Svampen:


M:


Smoke:


And it's a falling down, it's a going home...



Borta bra men hemma bäst? Bullshit!

Så fort jag gick av tåget i Göteborg, 
kände jag att jag ville lämna igen,
jag orkar inte alla gråa dagar.
Jag har saknat två personer, puss


RSS 2.0