kyss mig varsamt om vi ses igen...




Jag behöver en restart, jag behöver komma bort ett tag, jag behöver lämna ett tag, jag behöver en restart

...

rätt patetiskt att jag fortfarande väntar på att du ska ringa.

Kärlek som gåva?

Kärleken betraktas som gåva, Något som jag känner mig manad att befråga...



Nu skall vi se här.
Igår rättade jag 8 stycken 7-åringars matteböcker och det, kan jag säga, är mer komplicerat än man tror. Det är för det första, jävligt svårt att förstå hur de små liven tänker och jag undrar lite om jag var lika svårförståelig i den åldern, som de är. Det är, för det andra, förbannat svårt att se vad det är för siffror de skriver och jag tycker lite så här va, lär barnen skriva siffror först, SEDAN lär barnen räkna, för det är ju ALLTID någon stackars jävel som ska tyda krummilurerna också. 

Det tog ca. 6 timmar att rätta dessa 8 böcker och jag kände mig både snäll och rik, när jag rättat färdigt, då jag, som ni kanske vet, ALDRIG skulle göra något gratis, i synnerhet när det gäller att rätta 7-åringars matteböcker.
Men en gammal skuld till mina föräldrar, gjorde mig ganska snart fattig igen och i morgon skall jag fortsätta rätta böcker och tjäna pengar på riktigt.

För att liva upp mig lite, sade då min far:
- Vill du, min son, spendera lite kvalitetstid med din far och samtidigt öva dig inför framtida körkortstagning? 

Nej, så var det förstås inte... Jag sa till pappa att jag ville övningsköra och inte kunde han väl säga nej till sin 17-åriga sons fortfarande tandlösa leende?

Nej, precis. Och ut på vägarna bar det, upp och ner, höger och vänster och vi åkte till bastun och tände i bastun och OJOJOJ vad vi åkte. Det var jättekul, jag älskar att övningsköra heh.

Jag och mina vänner, Andreas och Frida, bastade efter övningskörning och det var jääättemysigt och fint. Fast det var sådär att inte få vara naken, då det inte skulle passa sig, när det fanns damer med i sällskapet. Även om Frida, efter att ha inmundigat alkoholhaltig dryck, yrkade på att vi skulle vara nakna. Jag sa, vänligt, men bestämt, att det kanske kunde hända i framtiden. 

Och av, åkte badbyxorna senare!

Mysig kväll helt enkelt...





Idag rättade jag en mattebok, tjänade lite penningar och gick sedan ut för att åka bräda med lille Gittan. Jähäävligt soft var det och jag satte några riktigt, riktigt härliga ollies!! Vi schmögade, lyssnade på feit musik, glassade och chillade järnet! Sedan drog jag hemmåt för att inmundiga mat, med min familj, för att senare KÖRA in till staden och kolla på bio.

Che - Argentinaren.
Så jävla bra film, för er som hatar revulotion, strid, kommunister och skäggiga, smutsiga gubbar, SE DEN!! Jävla bra skit...

Bror min körde hem och jag drog till sanna, där Elin och Nina precis skulle dra, skulle följt dem, men valde att istället sitta och spela skjutarspel med Mitzi och Emma. Det var fett, jag sköt jäääättemånga monster och jag fick ur all min ilska, skrek gärna då och då. Lite cigaretter och prat blev det väl också kanske.

En skön dag och filmen var så jääävla bra grej!!

Peace Out, 
Kärlek till vänner och annat värt pack.

JAG HATAR FAN BLOGG, GÅR JU FAAAN INTE ATT LADDA UPP BILDER JÄVLA KUKHELVETESKUKBLOGG, SNART STÄNGER JAG NER SKITEN DJAKWNA


...

kärleken var aldrig till för mig




långhelg, långkväll

sjukt soft dag igår. 

Började med skate och fotboll och slutade väl med... sjuk jävla trötthet?

Vi skulle till slottskogen, jag, ville och alx, där Emma, Mikaela och "massa" andra tydligen skulle finnas. Lite på tur fixade jag till tre sexpack follar och vi drog dit. Det var rätt soft, några störda människor, en som knäcktes när hon ramlade? fett läskigt.

Någon som hade växt upp i en kristen sekt och ljög om att han var uppväxt i Frankrike, typ tre tyskar som ville köpa en folle för 80 spänn och en, lite senare, kanadensare.
VI drog runt lite i slottskogen, jiddrade med djuren och träffade andra människor, några goa.
Emma och Mikaela drog efter ett tag, men vi chillade lite och drog väl en timma senare, chillade och var uppe vid utkiksplatsen, jiddrade med några snutar och en uteliggare, och började efter ett tag traska mot centralen. 

Till vår förvåning, visade det sig att nästa tåg skulle gå 05.17 och klockan var väl då ungefär kvart i 2 kanske? Tre och en halvtimma kvar tills tåget gick, hungriga som FA-AN och rätt sletna.

Vi hittade en nattöppen SevenEleven där det var ganska fett med folk, en hel del brats, några Johnnys, Sickan och hans vän från Somalia!! Sickan var fan en av dom skönaste jag NÅGONSIN träffat, så jävla rolig och skön, helt jävla störd men assjysst. Jag köpte kycklingwok för 60 spänn och vi satte oss på avenyn. Maten tog slut snabbt och vi drog till 711 igen, där några assjyssta brats hade infunnit sig, en fejkkanadensare och en Ricky? eller något. FY FA-AN vad dom jiddrade med varandra och kanadensaren fattade fan ingenting, även om han var svensk egentligen. Sickan fortsatte jiddra och hans somaliske vän skulle "gotta sig i sextidningar" han stod en go stund och funderade, samtidigt som han, med ett leende på läpparna, gnuggade sina händer.

Vi hängde på 711 i typ 2-3 timmar? och sedan mot centralen, där färska jävla Metro fanns. Efter läsande och jiddrande med tågchafförer, bar det slutligen av hem och vi drog till ville och kollade på tv, klockan var 6-7 på morgonen då och jag drog hemmåt vid 7-8 och stupade i Arvids säng på direkten. 

Dagen idag har varit störd, jag har varit yr, eftersom jag knappt sov 2 timmar och jag har mest chillat heh. 
Joei ringde vid 5 och påminde mig om rep, jag drog ett solo och somnade lite?!

Nu sitter jag här, ensam på mitt rum, tänker på livet och är feeeheeetttt yr fortfarande, svimmar snart heheh.
Fattar inte var det inte blev fler bilder på Alx och jag fattar inte varför jag tänker på henne...

Peace Out maffakezz, 
kärlek till värda människorna
oskr


Ovetande partychix!


Jevvligt nice


Hehe vi hooka upp med Emma, Mikaela, Winnerbäck och Blow-Job!


Partychix 1


Partychix 2


Castlewood


Fler bilder finns på HerrKartoffel på bdb hehe

thanks villeman och alx, fet natt


helgggg

Fredagen var fett värd, skönaste männskorna, folköl, vitt vin, cig, vattenpipa, invandrarpolitik, gräva-bort-skåne-men-först-plocka-hem-Timbuktu-snack, hemvinglande och annat fint.

Lördagen var mest störd och fin, vaknade upp lite bakis och Arvid åkte och köpte pizza till mig, fin kille asså. Käkade, fotade, spelade gitarr på verandan, utåt och skejta, vilket var sjukt jävla härligt!
Gled runt lite, skuttade lite, Ellen kom till mig vid... fem tror jag? Vi satt i solen och rökte och drack kaffe, väldigt, väldigt fint. 
Halv7 lutade det åt att sticka, så vi hooka upp med Frida, hemma hos Frida och drog till dämmet och öppnade upp.

Vi drog till Filippa där en hel del andra var och efter ett tag drog vi vidare, in mot staden. Träffade älskade lilla GulleSven, Åke och Sanna, sedan hoppade vi på bussen, gänget. Vi missade första tåget och började istället snacka med nattvakter och andra jävligt softa människor. Pratade droger med en dreadkille, asgo var han. Han älskade att jag var så emot droger.

På tåget fanns jävligt dryga människor och jag satt på ett bäbisbord och under fanns ungdomar. Snackade med lite olika och jag fick en folköl av Matteo. Chillin at the villin, vi kom fram och jag träffade en gammal vän som jag snackade lite med. Sedan blev det UJ, mycket folk och en vakt som trodde jag hade fejkat stämpel, men jag snackade mig ur. Go musik och goa människor, bl. a. Elins syster, schillerskabarn, Jasmine och min älskade kusin!! Blev färskt glad över att se henne.

Sedan började massa saker hända, jag började bli ganska full, efter 8 öl och en Smirnoff Ice, fyllan kom som ett slag i ansiktet. 

NÅGOT
JÄVLA
SVIN
grejade med Julias drink och hon mådde sjukt dåligt, Frida ringde efter ambulans och jag blev galen till slut, vilket resulterade i att jag skällde ut Jasmine och kusinen, lite dåligt samvete för det. Men jag var och ÄR så jävla arg, jävla svin, hade nitat dom om jag visste vilka de var.

Blev fullare och fullare och till slut skulle jag och Ellen hem, spydde på spårvagnen HAHAHAAH jag är ett jävla svin jag med. En kille på vagnen kollade på mig och sa; 
- Sicket jevvla svin asow..
Haha, så jävla fett. Tågresan hem gick galet snabbt och jag och Ellen käkade lite och hon fick min säng, vilket gjorde att jag var tvungen att sova på marken.

Vaknade upp i morse och var pretty B, men familjen var lugn och Ellen drog vid elva, så det var lugnt. Gemensam frukost 11.30 am och det var nice att träffa Arvid och mamma, eftersom dom kommer hem på typ onsdag?

Go, störd, full, fin helg, tack till alla fina människor.
Framförallt till Ellen för att hon hjälpte mig så igår och inte hatar mig, heh.
Peace Out  

dig

kvällar som denna, 
förstår jag hur mycket du verkligen betyder för mig
och hur hårt det skulle vara att förlora dig, 
lämna inte

,

vilken dag, 
bra att du finns och 
att du fortfarande finns där..

RSS 2.0