the photograph

Idag har jag, sovit väldigt länge, 11 timmar. Efter igår stupade jag fan vid 12, så jävla bra. Sedan åkte jag, med joei, in till Götet, för att kolla på The Photograph med han och Frida. Filmen var väldigt fin, långsam och väldigt lugn. Det var en bra film, den var okej, typ, den var fin, typ. Sedan fikade vi med Filippa, väldigt snabbt, satte oss på tåget. Pundhuvena på västtrafik hade konstigt nog, lyckats ställa ett jävla tåg framför det tåget vi satt på och dumma som de är, kunde de inte öppna det tåget som var framför, så tåget vi satt på var instängt liksom. Jag tyckte det var sjukt att västtrafik är så jävla körda. När vi kom till Floda, hann vi knappt med bussen och jag var hungrig som FA-AN. När jag kom hem tryckte jag i mig köttgryta och pasta, med massa mjölk och sedan åt jag ett halvt paket glass till efterrätt, sedan var jag go och gla och lönn.
Nu är jag soft och körd, puss


Själva biografen var fett fin och färsk och nice, puss



dagen igår, dagen innan idag och idag, dagen efter igår

Dagen igår var ganska wack, lite störd. Jag var typ opepp hela dagen, missade tåget, somnade hela tiden till och från stan, jag tänkte; det suger! Men sedan mot kvällen när jag var på väg hem till Jasmine, klunkade jag en RedBull och blev fan asigt pigg och pepp, så jävla nice. Så jag skulle på maskerad och skulle vara hiphoppare, sen gubbe, sen hipphoppare igen, sen glitterpoppare och sedan slutade det med att jag stod där helt brunsminkad till Kanye West!!! AWESOME!

Jag var lite FÖR packad igår och kvällen var jättekonstig. Vi kom till Samanthas place typ halv8, tiden gick assegt, så jävla gött vare. Men sedan när jag började bli packad började tiden gå snabbare och snabbare och det var helt sjukt. Jag satt och snacka politik med Joel och Therese (fattar inte hur jag minns namnen, anyway) sedan helt plötsligt var jag ute och stod och tjöta med massa brudar som inte ens vart där innan, sen efter ett tag, vaknade jag upp i badkaret, och WAAAHHH. Jasmine frös, klockan hade blivit typ halv5 och jag måste fan ha sovit en halvitimma typ i det där jävla badkaret. Jag ledde hem Jasmine, hon ledde hem mig och jag drack en liter vatten.

Vaknade upp i morse och HERREJÄVLAR vilken baksmälla, seriöst helt jävla sjukt. Så jävla ont i huvudet, mådde så jävla illa, spydde som FA-AN typ 3 gånger på 20 min. Jasmine lagade frukost, vi åt, jag sa hejdå. På väg hem köpte jag två pommesfritestallrikar som jag lönnade på tåget. Så jäääävla nice, kom hem, farsan fråga om jag var bakis och han hade typ ringt 3 gånger igår, som jag inte ens minns och han sa att jag lät nykter, så det var fett soft.

Klockan är 19.23 nu och jag har fortfarande så jävla ont i huvudet och mätt som fan. Farsan hade gjort hamburgare, han e änna go den gubben. Jasmine är epic, grym. Kvällen var grym, det var den lätt, men jävla konstig.

Här kommer bilden som bdbtöntarna inte lät mig ha, jävla pussys, för mycket hud, vafan då?




Borgare, sug kuk

Okej. Idag läste jag att Sony Eriksson gick med en vinst på 6.5 miljarder kronor förra året. Det är mycket pengar. 
För att fira detta, sparkade ledningen 5000 arbetare. Det suger.
Typ 5 minuter senare, såg jag denna lastbil.


Då tänkte jag så här. 
Hur i helvete kan kapitalismen stå som segrare, när 5000 Sony Eriksson- arbetare måste gå, plus de 3000 från volvo och leva på socialbidrag?  
Hur i helvete kan kapitalismen står som segrare, när den bara gynnar en pytteliten grupp av alla människor? 
Det sjuka var att det ens stod så på lastbilen, den var full av soptunnor? Men ändå, sjuka jävla männskor.


Hising Island

Jag och en pretty awesome männska var ute på Hising Island, där det rökte och blåste och alla packade fiskmåsar ramlade aldrig för dom satt SÅ fast i isen. Anyway, älskar de som kan komma på ett ord som är äkta jasmine, det finns ju så sjukt många ord som liksom relateras till Jasmine; kapitalistfitta, kinalönn, svenssonpoppare, moderat, ushertönt, Morrisseyfan... Fan, mitt största problem idag, har ju lätt vart att komma på ett ord som verkligen är Jasmine...

Hon är väl ganska okej ändå, äkta Jasmine, tillverkad i äkta lönn.

Tillverkad i äkta lönn.
Tillverkad i äkta lönn.

Keep the Good Work up...

I've past the line long time ago, I've made all the mistakes I could have made, but it's okay right? We're only human, we're the youth, right? What could possibly be wrong with make up our problems, who could possibly blame somebody else, than yourself? 

But it's okay, aight, just Keep the Good Work up, and everything will turn out just fine, right?



RSS 2.0