Ett tag sen nu änna då va?

Jappjapp, skriver i blogghelvetet bara för att jag har så in åt satans tråkigt. 

Min helg började ganska stadigt i fredags, med fram och tillbaka, tillbaka och fram och hejhej. Sedan tre dagar tillbaka, hade jag tänkt att min fredag skulle spenderas i Slottsskogen, med några få, dock inte mindre underbara, vänner. Jag hade laddat med folköl och en liten jävel, men när det väl kom till krita, vid sisådär 17.30, bestämdes det att lördagen istället skulle genomlidas i Slottsskogen, istället för fredagen.

Men då Jasmine, parallellt med mina Slottsskogsplaner, hade frågat om jag ville hänga med henne, på fredag kväll och alternativet kvarstod, begav jag mig med mina öl till Frölunda torg. På Frölunda torg fick jag sitta och vänta i en halvtimme på Diskobitcharna, Jaz och Suz. När de väl anlänt, begav vi oss till Hemköp för att införskaffa öl. Det gjordes, efter många om och men, och det blev en hel del exotiska öl (Susanna sög av dom på första dejten, och antagligen sista).

Sedan hängde vi på Jasmins äng ganska gött in på kvällen och jag drack mina öl och jag blev ganska full och vi pratade könsorgan och annat mysigt, Sven höll sig dock i försvarsläge, då Suss var närvarande. Efter ett tag drog vi in till Jasmin och chillade och jag tror vi somnade ganska tidigt, eller jag vet inte heh.



Lördagen spenderades i Slottsskogen med Fina Frida och Awesome Adde och några andra Schillerska-Indies. Det var mysigt och jag gjorde en homerun på brännboll och det var lätt kvällens höjdpunkt för min del. Några blev goa men jag drack bara två öl, det var faktiskt helt okej :) 

Vi drog hem typ jättetidigt, vid nio kanske och mamsen hämtade mig på stationen och vi åkte hem. Hälsade på på Ida's fest en stund, men det var ingen gratisdricka, så jag valde att gå ganska tidigt. Det viktigaste var ju ändå att träffa och gratta fina Ida, som fyller 20 år. Såg också bandet som spelade och det var, seriöst, det BÄSTA jag någonsin sett på länge. Fusionjazz med ett jävla driv och jag dansade och de dansade och de var så JÄVLA bra. 

Older Woman Younger Man heter dem och jag uppmanar er till att söka efter dem på Google eller typ MySpace eller något, för de var verkligen otroliga!!


Min dag idag har varit ganska jobbig. En del har hänt, men jag är inte retarderad nog att dela med mig av mina känslor till er okänsliga idioter, så ni kan fortsätta sitta där, med nollställda ansikten och fortsätta att inte förstå. Puss på er.

Jag har, dessutom, pluggat in 12 oregelbundna verb i 4 olika former vardera, vilket har tagit en del tid. Spelat gitarr till förbannelse och pratat med min bror. 

Jag känner att min bror har börjat betyda mer och mer för mig på sistone och tur är väl det, då han har det ungefär som mig nu.
Jag hoppas Elin har det bra i Skottland och jag saknar henne lite, men det är okej.

Puss på alla fina människor, 
jag älskar er som fan, 
ni som finns där, 
ni som alltid finns där
/oskr

Orkar f.ö. inte ladda upp några bilder, gå in på diskobitches.blogspot.com eller vafan det är om ni vill se bilder...

 

RSS 2.0